vacanta

Jurnal pentru vacanta ta – de printat

Cum sa ne organizam in vacanta? Cum sa ne organizam gandurile in vacanta? Uneori copiii au nevoie de cateva indicatii pentru a porni la lucru si pentru a reusi sa isi planifice timpul. Am conceput un jurnal pentru vacanta, jurnal care il puteti descarca de AICI.
vacanta

Ce faci in vacanta? Tine un jurnal pentru vacanta ta

Printati paginile fata verso. Veti obtine doua foi. Le pliati si le puneti una in alta pentru a obtine o carticica. Pe margine capsati.
Incurajati copiii sa urmareasca indicatiile si sa adauge pe foaie impresiile lor sub forma de text si / sau desene.
Important nu e neaparat sa umple pagini intregi cu scris si desene, ci sa se focalizeze pe ceva anume. De multe ori intentia conteaza sau inceputul. Unii copii au nevoie de doar un impuls pentru a nascoci un joc, pentru a avea idei.

Un jurnal pentru vacanta ii organizeaza. Le da ceva de gandit. Gandurile sunt asternute pe hartie ajuta copiii sa internalizeze anumite activitati. Simpla intrebare: Ce am facut azi? ii determina sa rememoreze, sa isi organizeze ideile, sa etapizeze.

Alte activitati de vacanta pe blog: Aleg o tema de vacanta, Plan de vacanta cu coduri
Ema

2 thoughts on “Jurnal pentru vacanta ta – de printat”

  1. Imi place ideea jurnalului si stiu ca ”scriitorii” incepatori au adesea nevoie de un impuls care sa-i inspire. Ce-as schimba in modelul propus de Dvs.? As lasa pe fiecare pagina numele unei zile a saptamanii iar restul indicatiilor le-as aduna pe o pagina la sfarsit, de unde sa poata fi decupate si asociate unei zile a saptamanii, in ordinea pe care o alege autorul jurnalului. Eventual, as gandi mai multe propuneri de subiecte de scris decat zile are saptamana, tocmai pentru ca libertatea de alegere sa fie mai mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.