Diplome si premii clasa I

Un an scolar plin cu de toate s-a terminat. Nu voi spune ca a fost nici usor, nici greu. Hai sa nu ne amagim sub influenta euforiei sfarsitului de an. Fiecare an scolar e o provocare, are bucuriile si implinirile sale, dar are si multe multe incercari. Asa e viata. Aceasta e meseria. Imi doresc mai multe bucurii in anul scolar urmator. Mai multe impliniri. Sa trag linii finale si sa zic de mai multe ori DA! si de mai putine ori Of! Dar va fi bine. Copiii nostri au ei  rezerve de energie si bucurie si vor umple cu siguranta destule goluri. Iar eu am in clasa copii fantastici, supersonici, eroi si  cutezatori. Si multi parinti care cred in mine.

Anul acesta am evitat traditia coronitelor de sfarsit de an. Mie imi plac nespus de mult coronitele si anul trecut, avand 20 de fete si doar 10 baieti in clasa, m-am gandit ca aceste cununite colorate le vor fi bucurie. Doar unii s-au bucurat de ele. Anul acesta insa m-am hotarat sa fie altfel. Copiii, fetitele, au depasit cumva faza printeselor si coronitele parca nu se mai potrivesc. Dar li se potrivesc de minune medaliile! Iar pentru diplome … Am pozat copiii, am scris textul pe calculator, am adaugat pozele. 
Absolvent clasa I. 

Iar ei au fost fericiti si mandri. Medaliile areu tot ce si-au dorit. Unii au dormit cu ele, altiile-au adus la scoala inca vreo 2 zile.

Vacanta placuta!

Succes in anul scolar urmator !

Ema 

3 thoughts on “Diplome si premii clasa I”

    1. Georgiana,
      De la o firma care se ocupa cu inscriptionare de cani, tricouri. Realiza si medalii, cupe pentru sportivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.