Recomand – There Was an Old Lady Who Swallowed a Fly

(Aceasta postare contine linkuri de afiliere. Vei plati acelasi pret pentru carti daca vei cumpara apasand pe linkurile din postarea mea sau daca vei cumpara direct din libraria online.)
Seria de carti cu bunicuta care tot inghite, accidental, cate ceva a pornit de la niste versuri englezesti pentru copii. Seria numara azi vreo 8 carti si toate se bazeaza pe secvente in care bunicuta inghite de fiecare data ceva mai mare decat ce a inghitit anterior. Deoarece versurile originale sunt in engleza, ele suna foarte bine in engleza, evident, insa eu voi aborda aceasta carte la unitatea despre insecte, deoarece stiu ca elevii mei de clasa I se vor amuza de intamplarile hazlii.

Bunicuta inghite mai intai o musca. Pentru a „o prinde”, inghite un paianjen. Ca sa scape de paianjen, inghite o pasare. Cine sa prinda pasarea? Bunica inghite o pisica. V-am facut curiosi? 
Voi folosi cartea ca punct de plecare pentru unitatea mea integrata despre insecte. Putem aborda si alte aspecte la care ne invita acest text: secventa actiunilor, discutii despre insecte si animale – asemanari / deosebiri, lantul trofic. 
Cred ca scolarii mei se vor bucura sa construiasca, din carton si hartie colorata, toate personajele cartii, inclusiv pe bunicuta, in asa fel incat toate sa incapa una intr-alta. 
Daca ati citit cartea si v-a placut, dati-mi un semn, lasand un comentariu.
Daca doriti sa aveti si voi cartea, o puteti cumpara de pe site-ul Books Express  There Was An Old Lady Who Swallow A FlyAICI – There Was An Old Lady Who Swallow A Fly
Si fiti atenti va rog, sa nu inghititi vreo musca!
Ema 
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.