Lectura de vacanta clasa 3

Aceasta postare contine linkuri de afiliere. Fiecare titlu va directioneaza in libraria online. Veti plati acelasi pret indiferent daca veti cumpara directionati de pe linkul meu sau daca veti cauta singuri in aceeasi librarie. 

Amintirile mele despre vacantele de vara sunt cu multe carti citite alaturi de un cos cu mere. Mancam mere in nestire, cu tot cu cotor; le ramanea doar codita. Nu aveam gradina sau hamac. Citeam acasa, in varful patului. Citeam pana seara tarziu. Am carti pe care le-am citit de 4-5 ori. Cu gandul la verile mele scolaresti propun copiilor mei o lista de vacanta. Am cotrobait pe siteul Elefant.ro si am pus mai jos titlurile. Va recomand insa, inainte de a cumpara, cautati cartile la biblioteca judeteana, la prieteni sau la vecini. Puteti descarca lista in format PDF AICI . 

Desigur, lista de mai jos e orientativa si DELOC obligatorie. Copiii pot citi si carti care corespund preferintelor lor. Eu am propus insa un amestec de literar si nonliterar, mai multe genuri literare, filosofie, educatie financiara si dezvoltare personala. Astept feedbackul vostru: Ce carte va place, ce va impresioneaza? 

Spor la citit. 
Ema 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.