Concurs – Castiga 3 carti

Concurs pentru parinti si cadre didactice

Castiga 3 carti al caror coautor sunt. Doua dintre ele se adreseaza clasei pregatitoare, cealalta este pentru clasele 1-2.

Ce trebuie sa faci? Intra in aplicatia de mai jos si urmeaza cei 3 pasi: Like paginii de Facebook EmaLaScoala, lasa un comentariu pe blogul EmaLaScoala la unul dintre articolele care iti plac.
Nota: vor fi publicate pe blog si vor participa la concurs doar comentariile decente.

Concursul se termina duminica, 18 ianuarie 2015. Urmareste pagina de Facebook EmaLaScoala pentru a afla daca ai castigat. Castigatorul va fi extras cu ajutorul Rafflecopter.
Succes! 
Ema

Please follow and like us:

12 thoughts on “Concurs – Castiga 3 carti”

  1. Resursele pe care le oferiţi ca premiu sunt deja sursă de inspiraţie pentru mine – le am pe toate trei, cu menţiunea că auxiliarele "Aprecieri sumative şi finale standard" pe care le am sunt pentru clasa pregătitoare. Conţin idei minunate – ca toate ideile propuse de doamna Emanuela Patrichi. Inspiraţie şi spor tuturor!

  2. Va felicit pentru toate activitatile interesante pe care le organizati cu copiii si va multumesc pt generozitatea de a le afisa pe blog! As fi tare bucuroasa sa am una dintre cartile dvs., eventual si cu autograf, si s-o exploatez cu fetita mea de 6 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.