Ce fac oamenii de zapada noaptea?

(Aceasta postare contine linkuri de afiliere. Veti plati acelasi pret pentru cartea recomandata daca folositi linkul din aceasta postare sau daca veti cumpara direct din libraria online)
Oh, am citit o carte foarte frumoasa, potrivita cu anotimpul si pe placul copiilor: Snowmen at Night. Copiilor le-a placut din primul moment. Le-au placut ideile si pozele.

E o carte delicata, amuzanta, plina de voiosie. Pe masura ce o citesti, razi singur. Razi pentru ca te face sa intri in mintea copiilor si sa iti spui: Chiar, si ce fac oamenii de zapaada noaptea? Iar perspectiva unei veselii in toiul noptii e … colorata.

La noi in clasa foarte multe lucruri se concretizeaza, se termina sau prind viata cu un desen. Am desenat povestea. Oamenii de zapada sunt realizati cu amprente sau cu stampila cu dop de pluta.

Dupa stampilare … se adauga detaliile cu acuarele sau cu creioanele colorate. Fundalul e realizat cu creioane cerate.

Te-ai intrebat vreodata ce fac oamenii de zapada noaptea? Poti incerac sa stai la panda, sa tragi cu ochiul pe fereastra… Poate chiar ii vei vedea cum se aduna la coltul strazii sa mearga impreuna la pationoar.

Daca doriti sa cumparati cartea, o gasiti in libraria Book Express – Snowmen At Night

Ema 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.