cartile

Bookisit si cartile calatoare

Cartile traiesc prin cititorii lor. Cu cat ajung sa fie rasfoite de mai multe ori, cu atat devin mai folositoare. Ajuta-ti cartile sa calatoreasca, sa ajunga la alti cititori, sa fie vii. Cei de la Bookisit pregatesc o noua editie cu carti.

cartile

 

A noua sansa pentru cartile tale

Prima editie a evenimentului Bookisit a avut loc anul trecut. S-au vandut carti second hand pentru copii. Poti citi despre acest lucru AICI si AICI. Spuneam atunci ca evenimentul poate fi o actiune de fundrasing pentru clasa sau scoala ta, o actiune prin care sa strangi bani pentru scoala. La fel poate fi si de aceasta data. Mobilizeaza-ti prietenii, parintii copiilor din clasa ta, pe vecini, rudele, strangeti carti care nu mai sunt citite si mergeti cu ele la Bookisit+.

A doua ediție a târgului de carte second-hand pentru adulți, Bookisit+,

va avea loc sâmbătă, 23 februarie, 11:00-18:00, la Lente Arcului.

Prietenos cu oamenii și natura, conceptul Bookisit a fost construit în jurul valorilor reread, reuse, reduce, recycle. Târgul Bookisit+ își propune să aducă laolaltă iubitori ai cărții, pasionați de socializare culturală într-o sâmbătă însorită (sperăm) pentru o zi de târguială de merinde pentru minte.

Ai cumpărat o carte, ai citit-o, a rămas pe raftul bibliotecii tale nedeschisă a doua oară. Dar ştii şi tu că multe poveşti merită să fie recitite. Oferă şansa asta cărţilor tale, vinde-le la Bookisit+! Pentru mai multe detalii, citește regulamentul aici.

Ai vrut să cumperi cartea, dar ai amânat şi nu ai mai găsit-o nicăieri. Bookisit+ e oportunitatea de a o găsi pe cea care ţi-a scăpat, ori de a vedea altele pe care nici nu ştiai că le cauţi!

Orice ai alege, vino la Bookisit+ ca să cunoşti oameni pasionaţi de cărţi. Exact ca tine.

Intrarea la târg și participarea la ateliere sunt gratuite! Intră pe pagina a evenimentului, pentru a fi la curent cu oferta de cărți și ateliere de la târg.

Daca ai participat la prima editie, spune-ne intr-un comentariu cum a fost, ce ai cumparat, ce ai vandut.

Alte articole cu si despre carti gasesti pe blog: Herve Tullet si cartile interactive, Carti pentru copii.

Ema

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.