cartea cu litera M

Cartea cu litera M, idei de activitati

E gata si cartea cu litera M. Are 12 pagini cu fise, desene, exemple de activitati si jocuri. Unele activitati se repeta, ele sunt aceleasi ca in cartile pentru literele A si I. Insa pentru acest lucru explicatia e simpla: copiii au nevoie de stabilitate, de repetitii, de exercitii la care difera usor sarcina. Dupa ce vor sti 8-10 litere activitatile pot varia semnificativ.
 cartea cu litera M

Pentru cine e cartea cu litera M

Cartea cu litera M se adreseaza cadrelor didactice si parintilor. E pentru clasele pregatitoare si intai. E pentru copiii care se plictisesc repede, pentru cei care au nevoie de mai mult exercițiu. Activitatile sunt in asa fel concepute incat sa atinga mai multe stadii de dezvoltare.
Daca va doriti o carte asemanatoare, va incurajez sa lucrati la una personala. Va rog nu spuneti ca ati realizat-o voi. Daca dati share postarilor mele in care apare cartea ori linkurilor de pe retelele sociale, va rog sa precizati sursa, adica EmaLaScoala.
Puteti printa sau salva cartea AICI – Carte cu litera M
Va astept cu un feedback real: ce v-a placut si ce nu, ce alte activitati sa apara in urmatoarele carti, ce se poate imbunatati.
Activitatile noastre din anii trecuti: Monstrul mizeriei si M de la maimuta
Ema

2 thoughts on “Cartea cu litera M, idei de activitati”

  1. Îmi place foarte mult ideea! Anul acesta predau la clasa pregătitoare și orice idee nouă îmi prinde foarte bine…iar aceste cărți conțin muuuuuulte idei. Cartea/fișele ne vor sprijini în activitatea noastră de a pătrunde în tainele cititului. Vă mulțumesc din suflet că v-ați gândit să împărtășiți ideile d-voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.