Sa tesem … in farfurie

(Aceasta postare contine linkuri de afiliere. Vei plati acelasi pret pentru carti daca vei cumpara apasand pe linkurile din postarea mea sau daca vei cumpara direct din libraria online.)

Copiii i-au spus Panza Charlottei, dupa cartea cu acelasi nume ce le-a placut tare mult, scrisa de E. B. White. Cartea e o poveste tare delicata despre prietenia dintre un porc nazdravan (cum sunt purceii din povesti) si un paianjen. Nu, nu e o poveste de Halloween. Se potriveste copiilor de clasele 3-6. Si mie mi-a placut foarte mult. Noi tocmai povestisem despre carte si atunci asocierea a fost usor de realizat.

Puteti cumpara cartea Panza Charlotteidin libraria online AICI

Revenind la panza din farfurie … Eu am o slabiciune pentru fire si ate colorate. Mi-a placut activitatea aceasta pe care am gasit-o pe net. Nu, nu e ideea mea, m-am inspirat de pe Internet. Nu pot sa dau credit cuiva anume, nu stiu de unde a pornit. Sunt o multime de siteuri care o arata.

Materiale – Aveti nevoie de fafurii de carton pe care le taiati pe margini, din loc in loc, la distanta egala. Prin taieturi treceti diagonalele cercului cu ata colorata, pana treceti prin toate taieturile de pe margine. Apoi incepeti sa teseti printre firele intinse: un fir da, unul nu si tot asa. Alternati doua culori. Sau mai multe.

Ema 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *