numele elevilor

Prima zi de scoala

Bine ai venit in clasa mea!
Un mar si-un nume pentru fiecare.
Dupa ceva timp, iata-ma din nou alaturi de copiii. Prima zi a fost perfecta. Am trecut pe sub podul de flori organizat de copiii mai mari, am asteptat cuminti la festivitate, apoi cu greu i-am trimis pe parinti acasa.

1. Joc de cunoastere – in cerc – fiecare isi spune numele si da mai departe o jucarie. La sfarsit am verificat daca au fost atenti: eu ma asezam in spatele unui copil, iar ceilalti spuneau cu totii, cu glas fooooarte tare, cum il cheama.

2. Fiecare si-a colorat numele si l-a decorat sau desenat.

3. Prima zi de scoala – pe prima pagina di caiet copiii au desenat ce au dorit ei.

Apoi au prezentat desenele in fata clasei si ne-au povestit cu multe, muuuuulte, muuuulte amanunte ce au realizat. Foarte frumoase lucrarile lor.

Pe maine!
Please follow and like us:

3 thoughts on “Prima zi de scoala”

    1. Buna, Cosmina,
      Trebuia sa aiba o semnificatie? A fost pur si simplu un mar, simbol al toamnei. Eu asociez marul cu scoala, deoarece pe vremea copilariei mele aveam intotdeauna si un mar in pachetul cu gustarea. Am vazut ca unii invatatori ofera copiilor dulciuri. Mie mi s-a parut mai potrivit un mar.

      1. Multumesc pentru raspunsul tau. Nu trebuia neaparat sa aiba o semnificatie, doar am avut eu impresia ca imi scapa ceva. Si eu prefer fructele in locul dulciurilor, insa imi lipseste ideea in care sa ,,ambalez” marul, para sau nucile., pentru a le face mai atractive in ochii copiilor crescuti cu dulciuri de toate felurile si aromele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *