Impresii din tabara spuse de o mamica

You may also like...

2 Responses

  1. Bu spune:

    Noi suntem acum la munte. In pensiunea alaturata e un grup de 60 de copii (in tabara). Pe parcursul zilei au tot felul de activitati in aer liber: dans, gimnastica, fotbal etc. Sunt supravegheati, dar de la distanta ca sa se simta liberi. Desi eram reticenta, ma gandeam ca nu mi-as putea lasa copilul, mi-am dat seama ca ei chiar se distreaza. Sunt foarte receptivi, isteti si sociabili. Desi au in jur de 8 ani au integrat-o si pe fiica-mea in jocurile lor, ea fiind bebelusa. Mi-a placut ideea de tabara, copiii se simt bine.

  2. Antoaneta spune:

    Multumesc, Ema!
    In ultimele zile chiar stateam sa ma gandesc la un lucru, dupa ce am citit niste comentarii pe fb. De multe ori, parintii au niste asteptari referitor la ce se intampla ori ar trebui sa se intample intr-o tabara. Am realizat ca aveam si eu niste asteptari, chiar daca nu le constientizam atat de mult. Dar…dupa ce am discutat cu ambii copii, dupa ce am analizat reactia lor (Daria entuzismata pentru activitati, Andrei linistit si calm, nu a sunat, nici nu a raspuns la sms-urile mele pentru ca se simtea bine, relaxat, in siguranta), am realizat ca este mai important cum percep copiii astfel de activitati.
    Andrei nu a mai plecat in a doua tabara pentru ca a facut febra, dar a plecat Daria. A doua tabara este pentru copii mai mari, asa ca Daria. De aceea activitatile sunt mai intense, mai multe. Sa iti spun ca se distreaza si ca abia isi aduce aminte sa sune dimineata si seara? Inutil sa mai spun acest lucru. Important e sa se simta bine, sa se distreze, sa invete lucruri noi, sa isi faca prieteni 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!