con de inghetata

Cum sa faci o inghetata – joc cu ortograme

Vacanta e abia la jumatate. E foarte cald si vremea e numai buna pentru o inghetata. De aceea propun copiilor un joc cu inghetata si cu ortogramele nu mai / numai, l-a/ la, o data / odata. El se adreseaza elevilor claselor 3 – 4.

*Descarcati jocul in calculatorul vostru.
*Jocul e un format PDF si se poate juca pe calculator, pe tableta, pe telefon, pe tabla interactiva, acasa sau la scoala.
*Jocul e un format PDF. Dezactivati optiunea din stanga ce va afiseaza toate paginile documentului si lasati pe ecran sa se vada doar o pagina. Paginile alterneaza – una are exercitiul / sarcina, urmatoarele doua au redirectionari pentru raspunsurile corecte sau gresite. Faceti jocul sa ruleze astfel incat copiii sa nu vada si paginile cu buline rosii si verzi pentru redirectionare, ci doar pe cele cu sarcina.
*Fiecare raspuns corect va lasa sa treceti la pagina cu exercițiul urmator. Raspunsurile gresite va redirectioneaza la pagina cu exercitiul la care s-a raspuns gresit.
*Raspunsurile, corecte sau gresite, sunt plasate in niste dreptunghiuri, sub sarcina. Doar una e varianta corecta.
*Folositi jocul pentru copiii dumneavoastra. Daca il dati mai departe, specificati va rog sursa, adica EmaLaScoala.
*Nu modificati si redistribuiti jocul. Daca doriti un joc asemanator pe o alta tema, realizati chiar voi unul sau intrebati-ma daca nu cumva am deja unul.
*Ideea jocului, textul si desenele imi apartin in intregime.

Puteti descarca jocul aici Cum sa faci o inghetata Joc cu ortograme

Dati-mi un feedback daca va place sau daca nu, daca poate fi imbunatatit. Daca aveti alte idei, sugestii, lasati un comentariu.

Cu drag de vacanta,
Ema

Please follow and like us:

1 thought on “Cum sa faci o inghetata – joc cu ortograme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *