Ce culoare are clasa ta? – colectie de poze

You may also like...

12 Responses

 1. Eu in generală am avut portocaliu cu albastru. Ma enerva maxim Combinația 🙁

 2. Ghinea Roxana spune:

  Ce bine era sa arate asa clasele si pe vremea cand am inceput eu clasa 1 adica fix acum 20 de ani…imi aduc aminte de clasa mea…pereti albastrii,perdele maro…si singurele elemente de decor erau o icoana si um ghiveci cu o floare semi ofilita:)) o atmosfera obositoare! Ce bine ca lucrurile s-au schimbat in bine:)

 3. Luca Raluca spune:

  Ce frumoase sunt clasele! Mi-au adus aminte de vremurile acelea simpatice!😊

 4. Albul mi se pare cea mai buna alegere. Eu am sa o folosesc pentru toate camerele din casa, ca nu am clase! 😀

 5. Alina Anghel spune:

  Mi-ar fi placut sa arate asa si clasa in care am invatat eu, ar fi fost altceva! Ma bucur ca in zilele noastre s-au schimbat mentalitati si obiceiuri.

 6. Xaara Novack spune:

  AAAAAA, eu am prins prima perioada a anilor 1990 in scoala generala. Nu cred ca vreti sa stiti cum …nu erau decorate clasele pe atunci. Prefer sa nu-mi amintesc. De fapt, pe toata perioada scolii / liceu/ facultate toate clasele in care am invatat au fost sub orice critica. Mna, acum sistemul de invatamant a mai evoluat slava cerului. Pe atunci se facea educatie cu rigla si trasul de perciuni / urechi.

  Ma bucur insa ca exista oameni care isi dau interesul sa creeze o atmosfera placuta si colorata la clasa pentru copii lor. O sa-i urmareasca intr-un mod pozitiv si cred ca astfel de lucruri stimuleaza pofta lor de a invata si creativitatea.

 7. Daniela Oţet spune:

  Cat de reusite sunt fotografiile! Felicitări!

 8. Miss R spune:

  Frumoasa galerie de clase ai ales! Eu sunt de acord ca o clasa de studiu pentru prescolari si scolari de ciclu primar sa fie cat mai colorata si animata. Am avut norocul ca parintii mei sa ma dea la o clasa de Step by Step din clasa 1, unde totul era diferit fata de o clasa normala din Romania pe vremea aceea. Decorul, bancile, profesorii, materiile.

 9. Amintirile ma cuprind mai des pe mine, sunt profesoara si vad zilnic copii, momente si situatii care imi amintesc de experienta mea de elev 😊

 10. Gabi spune:

  Foarte colorate si dragute clasele. 👍🏼 Imi aduc aminte ca in gradinita copilariei mele, peretii erau albi, dar decorati cu multe desene si rafturi cu jucarii.

 11. Diana spune:

  Ema, vrei sa fii invatatoarea copilului meu? Si educatoarea si tot, for ever?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!