Carte de matematica – Tyrannosaurus Math

(Aceasta postare contine linkuri de afiliere. Vei plati acelasi pret pentru carti daca vei cumpara apasand pe linkurile din postarea mea sau daca vei cumpara direct din libraria online.)
La ce ne foloseste matematica? Ne trebuie? Ne e utila? Avem nevoie de atatea numere? Ce sa facem cu atatea operatii, semne, probleme? I-ati intrebat pe copii la ce le foloseste matematica? Unii nu sunt deloc prieteni cu ea. Dar ar putea fi. Pentru ca matematica ne foloseste zilnic, la tot pasul. Iata o carte care va ajuta la inceput de clasa a 2-a sa deschideti o lume magica a numerelor: Tyrannosaurus Math de Michelle Markel. Mie imi place extraordinar subiectul cartii, iar ilustratiile sunt extraordinar de frumoase si sugestive. Daca doriti sa achizitionati cartea, dati click pe titlul de mai sus si veti fi directionati in site-ul Books Express.

E o carte perfecta din toate punctele de vedere. Hai sa vedem:
1. E cu si despre dinozauri, personaje atat de indragite de copii
2. Imbina partea de stiinte (undeva apar si stelele si un vulcan…) cu cea de literatura si matematica
3. Dinozaurul dovedeste fratilor sai ca matematica e importanta
4. Dinozaurul porneste de la adunari simple, face inmultiri, vorbeste despre fractii si masuratori, despre numerele 100, 1000 si 1000000
5. Dinozaurul matematician ofera cateva metode de a grupa, ordona obiectele pentru a face calcule mai usoare
6. Trece in revista toate subiectele clasei a 2-a: operatii pana la 1000, comparare, inmultire, grupare, siruri de numere, lungimi, fractii. 
Puteti apela la aceasta carte tot anul, facand referire la ea la inceputul fiecarui capitol nou. Ma gandesc deja ca as putea stabili pentru acest an de clasa a 2-a o tema generala a dinozaurilor fantastici priceputi la matematica. 
Daca v-a placut, lasati un comentariu. Daca stiti si alte carti bune de citit la scoala si in legatura cu programa scolara, iar lasati un comentariu. Hai ca asa mate pare mai usoara. 
Roooaaarrr…

Ema 
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.