Carte cu litera I, carte de printat, idei de activitati

You may also like...

7 Responses

 1. valentina spune:

  Multumim tare mult!Fetita mea s-a bucurat foarte mult de activitati, a ilustrat povestea cu Ica si a dus-o si la scoala. Abia asteptam cartile si pentru alte litere!

 2. Ema Winter spune:

  Valentina,
  Te rog trimite-mi poze cu ilustratiile fetitei tale.

 3. Foarte frumos, ma bucur tare mult pentru ca am descoperit blogul acesta, am clasa I si sunt debutant, anul trecut am avut clasa pregatitoare, imi sunt de un real folos joculetele pentru despartirea in silabe, deoarece cativa elevi nu si-au insusit aceasta deprindere.Am mai gasit si norisorii din carticica cu litera I, de asemenea, foarte utili si am mai aflat multe alte lucruri extrem de utile.Sunteti deosebita!Aveti atatea resurse si ne bucuram pentru ca ne-ati impartasit si noua atatea idei.
  Cu deosebita admiratie, Antonela Apaitan

 4. Bravo!!! Ema dragă, dacă faci aest set şi la literele celelalte din alfabet (eventual şi ceva cu litere de mână, pentru clasa I), vei crea un material auxiliar mi-nu-nat pe care să îl publici. E bună şi generozitatea, dar la câtă muncă depui, e păcat să nu le fructifici şi altfel. 🙂 Eu o să cumpăr prima cartea! Cu dedicaţie de la tine!!

 5. Ema Winter spune:

  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

 6. Ema Patrichi spune:

  Gabriela,
  Iti multumesc. Am vrut sa realizez si partea cu literele de mana, insa nu am un font pentru a scrie de mana la calculator. Dar mai caut.

 7. valentina spune:

  Fetita mea a facut ilustratii si pentru cartea literei "a", insa n-am fost pe faza sa pozez cartile la timp .Acum sunt la scoala, le-a oprit doamna pentru o perioada. Cand le primesc iti trimit poze. Doamna a printat cartile pentru toti copiii din clasa. Multumim tare mult pentru generozitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!