Blogul meu de scoala are domeniu propriu

You may also like...

2 Responses

 1. Cristina spune:

  Felicitări pentru „trecere”.
  Sfatul meu pentru cei care vor sa înceapă acum e sa se gândească bine unde vor sa ajungă cu el, și sa pornească de la început pe domeniu propriu. E un pic mai greu, dar nu imposibil :).

 2. Antoaneta spune:

  Mă bucur să descopăr blogul tău în hăinuțe noi. Cristina are dreptate. Mai bine se face acest pas de la început. Eu am cumpărat spațiu și domeniu de la spatiul.ro (ei s-au ocupat gratuit de transfer) în urmă cu un an. Am pierdut toată munca depusă timp de 5 ani pe blogul Pitici, dar Voinici și practic am luat-o de la început. Lucian (thecon) m-a ajutat și a adus o temă nouă, a simplificat niște aspecte la blog și mi-a dat un logo (am ales împreună). Munca nu s-a terminat. Alexandra Giula a trecut la pupitru și mi-a optimizat blogul. De un an tot învăț (fac destul de multe greșeli pentru că a administra un blog pe domeniu propriu nu se compară cu blogul pe subdomeniu) și învăț…când am impresia că am bifat ceva, descopăr că mai sunt cel puțin 15 lucruri de învățat pe acel subiect 🙂 ))))
  Dar nu îmi pare rău. Trecerea la domeniu propriu m-a ajutat să evoluez ca om în primul rând.
  Ema, îți doresc din inimă să ai experiențe frumoase de acum înainte și să te bucuri de fiecare moment. Munca ta este importantă, chiar dacă ești ori nu la catedră.
  Te pup și îți doresc SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!