Aranjarea salii de clasa

You may also like...

5 Responses

 1. Anonim spune:

  Vreau sa va întreb de la ce vârsta sunt dați copii in clasa 0? Eu am o fetița de 5 ani si 7 luni, mi se pare cam mica pt clasa 0, dar am auzit de părinți care ii dau de la aceasta vârsta. Ce părere aveți? Nu obosesc pana la sfârșitul clasei a patra?

 2. Ema Winter spune:

  Vi se pare ca fetita dumneavoastra e mica deoarece clasa 0 e asociata cu scoala. Clasa 0 e o clasa de tranzitie de la gradi la scoala si varsta de 5 ani si 7 luni e OK. Asta inseamna ca la anul, in clasa I, va avea 6 ani si 7 luni, ceea ce e foarte bine. Pe de alta parte, fetitele sunt mai mature si mai dezghetate decat baietii. In clasa mea, cea mai mica fetita,cu 1,5 ani mai mica decat cel mai mare copil, a citit si citeste mult mai bine decat copiii mai mari decat ea si se descurca foarte bine la mate. Mult succes va doresc.
  Ema

 3. Anonim spune:

  Multumesc pt răspunsul prompt.

 4. Maria Popescu spune:

  Eu am avut surpriza ca, dupa ce au stat pe grupe, sa prefere tot asezarea clasica, pe siruri, cu fata spre tabla. Nu mai aveau nici interactiune vizuala si nici spatiul de joaca, care ramanea in mijloc. Nici in ziua de azi nu imi explic de ce, mai ales ca toti au vrut asa. Pe grupe lucrasera foarte bine si nici nu avusesera conflicte sau antipatii!
  Cum va pot urmari postarile pe Facebook, ca nu gasesc niciun buton?

 5. Ema Winter spune:

  Maria,
  Pagina mea de FB este https://www.facebook.com/EmaLaScoala. Voi pune si buton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!